Кейт Мидълтън е информирана за нов доклад от нейния Център за

...
Кейт Мидълтън е информирана за нов доклад от нейния Център за
Коментари Харесай

Плановете на Кейт Мидълтън да се върне на работа, актуализирани от двореца Кенсингтън, тъй като принцесата се фокусира върху благотворителен проект

Кейт Мидълтън е осведомена за нов отчет от нейния Център за ранно детство на Кралската фондация, който приканва бизнеса да влага в фамилии с дребни деца, само че към момента няма съответни проекти по кое време ще се върне на работа, съгласно отчетите.

Принцесата на Уелс разгласи, че се подлага на лекуване от рак през март и е надалеч от публичното внимание, откакто претърпя планувана коремна интервенция през януари.

„ Не се чака принцесата да се върне на работа, до момента в който това не бъде позволено от нейния медицински екип “, сподели представител на двореца Кенсингтън пред BBC News във вторник.

Кристиан Гай, изпълнителен шеф на фондацията, сподели, че работата им " продължава ", до момента в който принцесата се " възвръща ", добавяйки, че 42-годишният мъж е " разчувствуван " от новата им акция.

Кейт Мидълтън е осведомена за нов отчет от нейния Център за ранно детство на Кралската фондация, който приканва бизнеса да влага в фамилии с дребни де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР